I budżet ma się dobrze dzięki takim, komornik ich zje żywcem
Haaaaaaa
Lezałam na łóżku i slyszalam czask.Mowi e chłopie coś ty zrobił a on dowiedział przepraszam i poszedł spać.
Szkoda że umarł Pan dyrektor Ryszard Mazerant, daję im od 3 do 7 dni z Panem dyrektorem i jeszcze dużo pożytku byłoby z tych łobuziaków byli uczniowie,,Piomy,,wiedzą o co chodzi!
APEL do Dyrekcji ZSP Pioma. Prosze Pansta czy nie jest Wam zwyczajnie wstyd ze napis na barierkach i same barierki sa w tak opłakanym stanie? Szkola Pioma to tradycja. Setki absolwentow, fachowcow ta szkoła wykształciła. Nie stać Was na odnowienie tego ogrodzenia napisu? Zrobcie to w ramach zajęć na warsztatach...
Szlifierka farba pędzel...i wszystko mamy pięknie odnowione. A na ta chwile wstyd wielki.
~Ten2 załamałeś mnie PRZECIEŻ WIEM , a czy dorosłym nie można przypomnieć skąd im nogi wyrosły
Jak widać, coraz więcej kierowców i kierowczyń pije gorzałę na umór. Powodów jest mnóstwo: wojna na Ukrainie, strach przed oficjalnym wybuchem III wojny światowej, przesunięcie wyborów samorządowych do lata 2024 roku, ceny prądu i gazu poszybują niebawem do nieba, spadek wartości złotówki wobec rubla w związku z sankcjami na Rosję (tak,tak,to nie pomyłka, że spadek), no i nadchodzi (ponoć) sroga i tęga zima. Więc nie ma się co dziwić, że najbliższy czas zapowiada się bardzo marnie i Polacy piją do oporu.
Patrząc na barierki, zastanawia, czy to jeszcze P-ów. Uczniowie nie patrzcie na ten wstyd i jako młode pokolenie nie zapatrujcie się i nie bierzcie przykładu z Magistratu - gospodarza Miasta...........
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!